TÜRKÇE ENGLISH
 
 
 
BAYİ GİRİŞİ
Şifremi Unuttum      
 
 
 
GOLF OIL MADENİ YAĞ GRES VE KİMYASALLARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Telefon: 0 (216) 634 46 80 pbx, Faks: 0 (216) 634 26 76 , E-posta: info@golfoil.com
 
     
 


  DİZEL MOTOR YAĞLARI API KALİTE SINIFLAMASI  
API SınıfıAPI Sınıfının Tanımı
CA1940 yılında yayınlanan, korozyon ve depozit oluşumunu önleyen, düşük kükürtlü yakıtla çalışan hafif ve orta güçlü, doğal emişli dizel motor yağı.
CB1949 yılında yayınlanan, CA sınıfına göre daha iyi korozyon ve depozit önleyen, yüksek kükürtlü yakıtla çalışan hafif ve orta güçlü, doğal emişli dizel motor yağı.
CC1961 yılında yayınlanan, aşınma, pas, korozyon önleyen ve depozit kontrolü yapan, orta ve yüksek güçlü doğal emişli dizel motor yağı.
CD1955 yılında yayınlanan, etkili aşınma ve korozyon önleyen, depozit kontrolü yapan, yüksek kükürtlü yakıtla çalışan, indirek enjeksiyon, turbo, süperşarj ve doğal emişli yüksek güçlü dizel motor yağı.
CE1984 yılında yayınlanan, CD performansına ek olarak aşınma ve oksidasyon önleme ile depozit ve yağ tüketim kontrolü özellikleri geliştirilmiş, düşük ve yüksek hız, ağır yük şartlarında çalışan direkt enjeksiyonlu turbo ve süperşarj dizel motor yağı.
CF-41990 yılında yayınlanan, CE performansına ek olarak daha etkin depozit ve yağ tüketim kontrolü sağlayan, yüksek devirli, dört zamanlı, direkt enjeksiyonlu, turbo ve süperşarj ağır hizmet dizel motor yağı.
CF1994 yılında yayınlanan, CD performansına göre daha yüksek piston depozit kontrolü, aşınma ve yatak korozyonu önleme özelliği sağlayan, yüksek kükürtlü yakıtla çalışan, indirekt enjeksiyonlu, turbo ve süperşarjlı ve doğal emişli dizel motor yağı.
CF-2CF servis sınıfı taleplerini karşılayan, iki zamanlı dizellerde etkili aşınma ve depozit kontrolü sağlayan, yüksek sıcaklıkta gömlek segman sıkışmasını ve vernikleşmeyi önleyen, Detroit Diesel testlerinden geçen dizel motor yağı.
CG-41994 yılında yayınlanan, CF-4 performansına göre daha iyi piston depozit kontrolü, daha az karbon birikimi, aşınma, oksidasyon, köpük, pas ve korozyon önleme sağlayan, testleri %0.5’e kadar kükürtlü yakıtla yapılan 1994 yılı düşük emisyon taleplerini karşılayan, yüksek devirli, dört zamanlı, direkt enjeksiyonlu, turboşarjlı ağır hizmet motor yağı.
CH-41998 yılında yayınlanan, CG-4 performansına göre daha iyi piston depozit kontrolü, daha az karbon birikimi aşınma, oksidasyon, korozyon ve köpük önleme sağlayan, %0.5’e kadar kükürtlü yakıt testlerini içeren, en son düşük emisyon taleplerini karşılayan ağır hizmet dizel motor yağı.
CI-42002 yılında yayınlanan, CH-4’e göre daha iyi performans sağlayan, özellikle EGR egzos gazı resirkülasyon sistemli ve %0.05’e kadar kükürtlü yakıt kullanan dizel motorlarda kullanılan ağır hizmet dizel motor yağı.
CJ-42007 API performans standartlarını karşılayan ağır hizmet dizel motorları için geliştirilmiş, üstün egzoz arındırma sistemi sağlayan motor yağı. Yüksek sıcaklıkta gelişmiş antioksidan ve kurum kontrolü, düşük sıcaklıkta daha iyi pompalanabilirlik ve düşük yağ tüketimi özelliklerine sahiptir. Aynı zamanda Amerikan EPA 2007 standartlarını da karşılar.












 
     
     
 
 
Yazilim: ozden | Tasarim: halil